İl Encümeni 5 dosyayı daha karara bağladı

Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Uğur Karakaya başkanlığında gerçekleştirilen İl Encümeni, gündeminde yer alan 5 dosyayı görüşerek karara bağladı.

İl Encümeni 5 dosyayı daha karara bağladı

 

 

 

 

Bartın İl Encümeni, Bartın Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya başkanlığında toplanarak gündeminde bulunan 5 dosyayı karara bağladı.

 

Bartın İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Encümen Başkanı Uğur Karakaya, seçilmiş üyeler Atnen Aydoğan, Niyazi Cumhur Işık, Aynur Yıldırım atanmış üyeler Destek Hizmetleri Müdürü Şerife Çağlar, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür Vekili Nurettin Bozkurt ayrıca Yazı İşleri Müdürü Turgut Demirbağ ve gündemi olan müdürlerden, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdür Vekili Erdem Koç ve Su ve Kanal Hizmetleri Müdür Vekili Hüseyin Bahattin Baturay katıldı.

 

Toplantıda İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne ait 4 adet gündem maddesi (İfraz, Tevhid ve İfraz), Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne ait 1 adet gündem maddesi (2024 Mali yılı Ek Çalışma ve Yatırım Programı)  olmak üzere toplam 5 adet gündem maddesi İl Encümeni tarafından görüşülerek karara bağlandı. (Haber Merkezi)