İkinci futbol sahası hizmete açıldı!

Bartın'da Ömertepesi'ndeki spor yatırımlarını yerinde inceleyen AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Ömertepesi Spor Kompleksi bünyesinde ikinci bir futbol sahasının yapımının tamamlandığını duyurdu.

İkinci futbol sahası hizmete açıldı!

Muhammet Civan

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz beraberindeki heyetle birlikte Ömertepesi’ndeki spor yatırımlarını yerinde inceledi.

Aldatmaz incelemeleri esnasında Ömertepesi Spor Kompleksi bünyesinde yapım çalışmaları tamamlanan ikinci bir futbol sahasının hizmete açıldığını duyururken “Ömertepesi Spor Kompleksi bünyesinde ikinci bir futbol sahası yapımı tamamlanmıştır. Amatör Spor Kulüplerimiz, okul sporcularımız için önem arz eden sentetik yüzeyli futbol sahamız Bartın’a hayırlı olsun.” dedi.

Zemin çalışmaları devam ediyor

Kapalı Spor Salonundaki çalışmaları da yerinde inceleyerek zemin çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Aldatmaz, “Ömertepesi Spor Kompleksi içerisinde yer alan; Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen zemin çalışmalarını, yerinde inceleyerek çalışan personele işlerinde kolaylıklar diledim.” ifadelerini kullandı.

Yarı Olimpik Kapalı Havuzdaki bakım çalışmalarını inceled

Ardından incelemeleri kapsamında ayrıca Ömertepesi Spor Kompleksi içerisinde yer alan; Yarı Olimpik Kapalı Havuz içerisinde yürütülen bakım ve onarım çalışmalarını da inceleyen Aldatmaz, “Ömertepesi Spor Kompleksi içerisinde yer alan; Yarı Olimpik Kapalı Havuz içerisinde yürütülen bakım ve onarım çalışmalarını, inceleyerek çalışan personele çalışmalarında kolaylıklar diledim.” dedi.

Sporculara başarılar diledi

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, ziyaretlerinde son olarak Ömertepesi Çok Amaçlı Spor salonunda boks, güreş, jimnastik, halter branşında antreman yapan sporcularla bir araya geldi. Genç sporcularla sohbet ederek müsabakalarında başarılar dileyerek “Ömertepesi Çok Amaçlı Spor salonunda boks, güreş, jimnastik, halter branşında antreman yapan genç sporcularımızı ve antrenörleri ziyaret ettim.” dedi.