Hisarcıklıoğlu, Bartın TSO Uyum ve Arabuluculuk Merkezini açtı

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Bartın'da Bartın'da Ticaret ve Sanayi Odası Uyum ve Arabuluculuk Merkezi'nin açtı. Başkan Hisarcıklıoğlu, 'Odamız bünyesinde Bartın'a Arabuluculuk Merkezi kazandırıyoruz. Artık tüm hukuki ihtilaflarınızı, burada hem daha hızlı, hem de daha ucuza çözebileceksiniz' dedi.

Hisarcıklıoğlu, Bartın TSO Uyum ve Arabuluculuk Merkezini açtı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak ve Ticaret ve Sanayi Odası Uyum ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılışını gerçekleştirmek üzere Bartın’a geldi.

Bartın’ın girişinde Toptancılar Sitesi’nde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu heyeti tarafından karşılanan Hisarcıklıoğlu’nun il durağı Bartın Belediyesi oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret etti.​

Beraberindeki oda borsa başkanları ile birlikte Belediye Başkanı Akın ile istişarede bulunan Hisarcıklıoğlu, günün anısına bir de kitap hediye etti. Akın da TOBB Başkanı'na bir tablo takdim etti.

Bartın’da iş dünyasıyla bir araya geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret ederek, Meclis Üyeleri ile kadın ve girişimcilerle bir araya geldi.​

Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ev sahipliğindeki toplantıda konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, iş dünyasını dinlemek, sıkıntılarını öğrenip önerilerini duymak için geldiklerini ifade etti. Pandemi döneminde de, oda borsa başkanları ile birlikte çalışarak, iş insanları için pek çok desteğin çıkmasını sağladıklarını ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Elbette yapılması gereken daha çok iş var. TOBB olarak bunları da takip ediyor ve dile getiriyoruz” dedi.

Kredi faizleri ve limitlerinde, yaşadıkları sıkıntıları hatırlatan Hisarcıklıoğlu, bu konunun çözümü için önce Merkez Bankası, sonra kamu bankaları ile TOBB’da bir araya geldiklerini söyledi. Sonrasında yeni düzenlemelerin hayata geçtiğini bildiren Hisarcıklıoğlu, “Haziran ayında, TOBB Türkiye Ekonomi Şurasına, Cumhurbaşkanı Yardımcımız, Maliye, Sanayi, Ticaret ve Enerji Bakanlarımız katıldı. Halil Başkanımla birlikte, piyasada yaşanan tüm sorunları, dertlerinizi ve taleplerinizi bakanlara anlattık” diye konuştu.

Bartın TSO Başkanı Halil Balık ile Ankara’da da birlikte çalıştıklarını ifade eden Hisarcıklıoğlu, Halil Balık ve ekibini Akredite Oda olarak üyelerine 5 yıldızlı hizmet verdikleri için de kutladı.

Bartın TSO Uyum ve Arabuluculuk Merkezini  açtı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TSO Uyum ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılışına katıldı.​

Bartın TSO Başkanı Halil Balık’ın ev sahipliğindeki açılışa Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, CHP İl Başkanı Selim Karakaş, TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, KOSGEB İl Müdürü Gökhan Akdağoğlu, Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, çok sayıda iş insanı da katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Odamız bünyesinde Bartın’a Arabuluculuk Merkezi kazandırıyoruz. Artık tüm hukuki ihtilaflarınızı, burada hem daha hızlı, hem de daha ucuza çözebileceksiniz” ifadesini kullandı.