Gürgenpınarı'nda doğalgaz çalışmaları başladı

Gürgenpınarı Mahallesi'nde doğalgaz alt yapısı için ilk kazmayı vuran Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, 'Gürgenpınarı Mahallesi ve Sanayi Sitesi doğalgaz hizmetine kavuşmak için yıllardır doğalgaz altyapısının getirilmesini bekliyordu ve nihayet 2024 yatırım programı kapsamında bu bekleyiş sona buldu. Verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz.' dedi.

Gürgenpınarı'nda doğalgaz çalışmaları başladı

 

İlk kazmayı Başkan Yalçınkaya, vurdu

 

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, 2024 yılı yatırım programı kapsamında Gürgenpınarı Mahallesi ve Sanayi Sitesi’nde yapılması planlanan doğalgaz hattı çalışmalarının başladığını müjdeledi. 

Başkan Yalçınkaya, Akmercan Batıkar Doğalgaz firması yetkilileri ile birlikte ilk kazmayı vurarak, Gürgenpınarı Mahallesi’ne 9 bin 380 metre ve Sanayi Sitesi’ne 4 bin 400 metrelik doğalgaz hattı için çalışmaları başlattı. 

Verdiği sözleri birer birer yerine getirmeye devam ettiğini belirten Başkan Yalçınkaya, konu ile ilgili açıklama yaparken “Gürgenpınarı Mahallesi ve Sanayi Sitesi doğalgaz hizmetine kavuşmak için yıllardır doğalgaz altyapısının getirilmesini bekliyordu ve nihayet 2024 yatırım programı kapsamında bu bekleyiş sona buldu. Verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz. Gürgenpınarı Mahallemize yaz ayları içerisinde ilk kazmayı vurarak doğalgaz çalışmalarını başlatacağız demiştik. İlk kazmayı vurarak, 9 bin 380 metrelik hat çalışması başlatıldı. Mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)