Gürgenpınarı'nda aşure etkinliği

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Gürgenpınarı Mahallesinde düzenlen aşure etkinliğine katılarak, Muharrem Ayını kutladı.

Gürgenpınarı'nda aşure etkinliği

Bartın Merkez Gürgenpınarı Camii’nde düzenlenen Aşure etkinliklerine katılan AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, “Bereket, birlik, ve paylaşmanın sembolü Aşure Günü programına katıldık. Bu vesile ile başta Hz. Hüseyin Efendimiz olmak üzere Kerbela’dan bugüne mukaddesat uğruna canını feda eden bütün şehitlerimizi, rahmetle anıyorum”Dedi.

Muharrem ayı ve Aşure Günü dolayısıyla Gürgenpınarı Köyü Camii İmam Hatibi Necmi Altunbaş'ın önderliğinde düzenlenen program İstiklal Marşı, ardından Kur'an-ı Kerim Dünya birincisi Alpcan Çelik'in okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Ömer Keskin tarafından açılış konuşması yapıldı

Açılış konuşmasının ardından Ülkemizin seçkin hafızları tarafından Kur'an-ı Kerim ziyafeti ve Hiranur İlahi Grubu tarafından semazen gösterisi eşliğinde sala ve musiki dinletisi icra edildi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un konuşmaları ve İl Müftü Yardımcısı Hulusi Güner'in yaptığı dua ile program sona erdi.