Güner, Ramazan Bayramını kutladı

Bartın Valisi Sinan Güner, bir mesaj yayınlayarak Bartın halkının ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Güner, Ramazan Bayramını kutladı

Bartın Valisi Sinan Güner, bir mesaj yayınlayarak Bartın halkının ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı. Güner mesajında şunları söyledi:

“Bereket ve huzurun doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin doruk noktasına ulaştığı mübarek Ramazan ayını tamamlayarak,  dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi paylaşarak, bir  Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da anne-babamız, evlatlarımız, kardeşlerimiz ve sevdiklerimizle kucaklaşıp bayramın coşkusunu gönlümüz ve ruhumuzda yaşamak istesek de tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan salgın nedeniyle bu duyguların çoğunu yaşayamamanın burukluğu içerisindeyiz.

Koronavirüs salgını ile mücadelede yeni bir dönem başlamaktadır. Virüsün bulaşma biçimini Bilim Kurulunun da sıklıkla telaffuz ettiği şekilde artık öğrenmiş bulunmaktayız. Sorumluluğun büyük bir kısmı vatandaşlarımızın kendisine düşmektedir. Yeni dönemde mutlaka kurallara uymalı, mümkün olduğunca evlerimizden çıkmamalı ve dışarıda kalabalıklara karışmamalıyız. Şayet dışarıda bulunmak zorunda isek en az bir buçuk metre sosyal mesafe kuralına uymalı ve maskesiz dışarıda bulunmamalıyız. Bundan sonraki mücadelede başarı, her vatandaşın kendi sağlığı için göstereceği hassasiyetle doğru orantılı olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta vatan savunmasında canını ortaya koyan kahraman Mehmetçiğimiz olmak üzere bu zor günlerde büyük bir gayret ve özveriyle çalışan sağlık ordumuz, kolluk kuvvetlerimiz ve diğer çalışanlarımız ile birlikte siz değerli Bartınlıların ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”