Güner'den Hasankadı çıkarması

Hasankadı Beldesinde bir dizi incelemelerde bulunan Bartın Valisi Sinan Güner, Hasankadı Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, belde esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Güner'den Hasankadı çıkarması

Bartın Valisi Sinan Güner, Hasankadı Beldesinde bir dizi incelemelerde bulundu. Vali Güner ilk olarak Hasankadı Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Hasankadı Belediyesindeki toplantıya Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İdare ve Denetim Müdürü Ali Taşçı, İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder, Karayolları 156. Şube Şefi Serkan Akyüz, DSİ 233. Şube Müdürü Sancar Biçer, BAKKA koordinatörü Bahadır Kalecik, BEDAŞ Müdürü Ali Fuat Aslan, Telekom İl Müdürü Serkan Kurt, Hasankadı Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda meclis üyeleri ve muhtarlardan beldenin sorun ve taleplerini dinleyen Vali Güner, dile getirilen sorunların imkanlar dahilinde çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Belde esnafıyla da bir araya geldi

Sinan Güner, Hasankadı Jandarma Karakol Komutanlığını da ziyaret etti Ziyarette Karakol Komutanı ile görevli personel tarafından karşılanan ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan’dan yürütülen asayiş faaliyetleri hakkında bilgi alan Güner, personele görevinde başarılar diledi. Güner aynı zamanda belde esnafı ve vatandaşlarla da bir araya geldi. esnafa hayırlı işler dileyen Sinan Güner, vatandaşların ve esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Küçük Sanayi Sitesinde inceleme

Beldedeki Miray Ayakkabıcılık işletmesinde incelemelerde bulunan Sinan Güner, 80 işçiye istihdam sağlayan işletmenin kapasitesinin arttırılması temennisinde bulundu. Güner ayrıca BAKKA tarafından 2020 Yılı Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında desteklenen ve Hasankadı Belediyesi tarafından yürütülen 13 iş yeri bulunan ve inşaatı tamamlanan "Küçük Sanayi Sitesi ve Çevre Altyapısı Yapımı" proje alanında incelemelerde bulundu. 2019 yılındaki sel afetinde büyük hasar gören Hasankadı beldesi Gökçe ve Demirci derelerinde tamamlanan ıslah çalışmalarını da yerinde inceleyen Güner; Dsi 233. Şube Müdürü Sancar Biçer’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve DSİ çalışanlarına teşekkür etti.