Güner, Atatürk'ü andı

Bartın Valisi Sinan Güner bir mesaj yayınlayarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83'üncü yılında andı. Vali Güner mesajında 'Şehitlerimizin fedakarlıkları üzerine kurulan Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacak, gelecek kuşaklara daha müreffeh, güçlü, itibarlı bir ülke bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Güner, Atatürk'ü andı

Bartın Valisi Sinan Güner bir mesaj yayınlayarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83’üncü yılında andı. Vali Güner mesajında şunları söyledi:

“Bugün vefatının 83’üncü sene-i devriyesinde Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz. İstiklal Mücadelesine önderlik eden, milletin eşsiz fedakarlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal, üstün askeri yönetimi, kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir. Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmış ve İstiklal Mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır.

“Hepimiz işimizi en iyi şekilde yapacağız”

Devletimizin ilelebet payidar kalması için; her bir insanımız, kendi bulunduğu yerde, kendi bulunduğu mevzide, ekonomide, eğitimde, sanatta, sanayide, tarımda… Kendi sorumluluk alanında, üzerine düşen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirecektir. Daha açık ifade etmek gerekirse hepimiz işimizi en iyi şekilde yapacağız. Vatan sathının her bir karışında bunu başardığımızda Allah’ın izniyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir mesele kalmayacaktır. Şehitlerimizin fedakarlıkları üzerine kurulan Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacak, gelecek kuşaklara daha müreffeh, güçlü, itibarlı bir ülke bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz.  Bu düşüncelerle, vefatının 83. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, şükranla anıyorum.”