Gündem Haber Ajansı Sahibi Mustafa Kurt'un Oğlu Evlendi

Bartın'da faaliyet gösteren Gündem Haber Ajansı sitesinin sahibi ve İl Sağlık Müdürlüğü çay ocağı işletmecisi Mustafa Kurt ile eşi Döndü Kurt'un oğlu Mert Kurt, İsmail ve Şadiye Dönmez çiftinin kızı Sümeyye ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin düğünü, AS Düğün Kongre Salonu'nda görkemli bir törenle gerçekleşti.

Gündem Haber Ajansı Sahibi Mustafa Kurt'un Oğlu Evlendi

Nikah Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Düğün töreni, davetlilerin alkışları eşliğinde genç çiftin nikah alanına giriş yapmasıyla başladı. Mert ve Sümeyye’nin heyecan dolu anları, renkli görüntülerle unutulmaz kılındı. Nikah akdini gerçekleştiren yetkililer, genç çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını takdim etti. Nikah törenine katılan davetliler, çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Siyaset ve İş Dünyasından Yoğun Katılım

Mert ve Sümeyye’nin bu mutlu gününde AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, İl Genel Meclis Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, CHP İl Başkanı İsmail Cem Akyol, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve 43, 44, 45. Dönem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın gibi önemli isimler de yer aldı. Bürokrasi, siyaset, iş dünyası, sağlık ve basın camiasından çok sayıda davetlinin katıldığı düğün, Bartın’ın önde gelen simalarını bir araya getirdi.

İlk Dans ve Yöresel Müziklerle Devam Eden Eğlence

Nikah akdinin tamamlanmasının ardından Mert ve Sümeyye çifti, davetlilerin alkışları eşliğinde ilk danslarını gerçekleştirdi. Dans sonrası düğün eğlencesi, Bartın’a özgü yöresel müzikler eşliğinde devam etti. Davetliler, müzikle birlikte piste çıkarak eğlenceli anlar yaşadı.