'Güçlü bir Türkiye'nin yolu mutlu ve donanımlı çocuklardan geçmekte'

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Milletvekili Aldatmaz mesajında tüm dünya çocuklarının bayramını tebrik etti.

'Güçlü bir Türkiye'nin yolu mutlu ve donanımlı çocuklardan geçmekte'

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı milletçe büyük bir gurur ve coşku içinde kutluyoruz.

23 Nisan 1920, milletimizin istiklal ve istikbal mücadelesinde tarihi bir dönüm noktasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamlı günü çocuklarımıza armağan etmesi, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza duyulan güvenin en güzel göstergesidir. 

Bizler de bu bilinçle, çocuklarımızın en iyi şartlarda yetişmesi, eğitimden sağlığa, kültürden teknolojiye her alanda güçlü bireyler olarak yarınlara hazırlanmaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki güçlü bir Türkiye’nin yolu, mutlu, huzurlu ve donanımlı çocuklardan geçmektedir.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Haber Merkezi