'Görevin ilk aşaması başarıyla tamamlandı'

CHP İl Başkanı İsmail Cem Akyol, 13 Ekim 2023 tarihinde devraldığı başkanlık sürecini değerlendirerek 'Görevimizin ilk aşamasını yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'ni birinci parti yaparak hep birlikte başardık. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimler de Bartın halkının sesi ve desteği ile adaylaştırdığımız ve sonucunda mevcut 1 olan belediye sayımızı 3'e, 3 olan il genel meclisi üye sayımızı 5 çıkararak hem Türkiye'de hem ilimizde partimizi birinciliğe taşıyan örgüt olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.' derken Cumhuriyetin ikinci yüzyılında partilerini iktidar yapacaklarının mesajını verdi.

'Görevin ilk aşaması başarıyla tamamlandı'

Akyol’dan başkanlık değerlendirmesi

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol, 13 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen 38. Olağan İl Kongresi’nde devraldığı başkanlık sürecini değerlendirdi.

Partisi üyeleri ve örgütlerinden aldığı güç ve özgüvenle Bartın halkının her derdini kendi derdi bilerek onların yanlarında olmaya devam ettiklerini belirten Akyol, görevinin ilk aşamasını yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’ni birinci parti yaparak hep birlikte başardıklarının altını çizdi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Bartın halkının sesi ve desteğiyle mevcutta 1 olan belediye sayısını 3’e, 3 olan il genel meclisi üyesi sayısını da 5’ çıkararak hem Türkiye’de hem ilimizde partilerini birinciliğe taşıyan örgüt olmanın haklı gururunu yaşadığını dile getiren CHP İl Başkanı Akyol, Cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk seçiminde partilerini iktidar yapacaklarını mesajını verdi.

“Haklı gururunu yaşıyoruz”

CHP Bartın İl Başkanı Akyol, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“13 Ekim 2023 tarihinde delegelerimizin vermiş olduğu yetki ile görevi devraldık.

Partimizin mihenk taşı olan üyelerimizden ve örgütlerimizden aldığımız güç ve özgüvenle Bartın halkının her derdini kendi derdimiz bilerek onların yanlarında olmaya devam ediyoruz.

Aldığımız görevin sorumluluğunu bir an olsun aklımızdan çıkarmadık. Görevimizin ilk aşamasını yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’ni birinci parti yaparak hep birlikte başardık. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Bartın halkının sesi ve desteği ile adaylaştırdığımız ve sonucunda mevcut 1 olan belediye sayımızı 3’e, 3 olan il genel meclisi üye sayımızı 5 çıkararak hem Türkiye’de hem ilimizde partimizi birinciliğe taşıyan örgüt olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Bundan sonra özellikle Cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk seçiminde yine bu anlayışla, partimizi hep birlikte iktidar yapacağız. Bu yürüyüşümüzde durmayan zamlarla ezilen çiftçinin, hayat pahalılığından bunalmış annelerin, geçim derdi çeken emeklinin, geleceğe umutla bakamayan gençlerin, Türkiye’nin her derdinin var bir çaresi onun da adı ‘CUMHURİYET HALK PARTİSİ’ diyerek yapacağız.

Göreve geldiğimiz günden bu güne her zaman bizlerle olan desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize, önceki dönem yöneticilerimize partimizin öz gücü gençlik kolları ve kadın kollarımıza, İlçe örgütlerimize, belediye başkanlarımıza, vekilimize, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e ve Bartın halkına şükranlarımı sunuyorum.”