Genel asayiş ve güvenlik çalışmaları değerlendirildi

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi Toplantısı'nda okul ve yurt çevrelerinde faaliyet gösterenler başta olmak üzere ilimiz genelindeki umuma açık yerler ve nargile kafeler ile okul servis araçlarının denetimi, genel asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Genel asayiş ve güvenlik çalışmaları değerlendirildi

Bartın’da Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi Toplantısı, Vali Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirildi.

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan bilgilendirme sunumlarının ardından okul ve yurt çevrelerinde faaliyet gösterenler başta olmak üzere ilimiz genelindeki umuma açık yerler ve nargile kafeler ile okul servis araçlarının denetimi, genel asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Valilik 15 Temmuz Şehitleri Salonunda yapılan toplantıya Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Belediye Başkan Vekili Gülay Engin, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Vali Yardımcıları Uğur Karakaya, Zeynep Topcu, Hasan Hüseyin Uzan ve Muhittin Gürel, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Mehmet Baykal, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yb. Yavuz Daylak, konuyla ilgili birim amirleri ve yetkilileri katıldı. (Haber Merkezi)