Fırıncıoğlu, AK Parti'nin Merkez İlçe Toplantısı'na katıldı

AK Parti Bartın Merkez İlçe Yönetimi, eski Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun da katıldığı toplantıda yerel siyaset, ülke gündemi, parti içi çalışmaları ele aldı. Ülkenin güncel meselelerinin de değerlendirildiği toplantıda ayrıca, yeni projeler üzerine fikir alışverişinde bulunulurken önümüzdeki süreç için önemli kararlar alındı. AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kızılayoğlu, toplantı sonrasında bir değerlendirmede bulunurken seçim dönemindeki emekleri ve katkıları için Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'na teşekkür etti.

Fırıncıoğlu, AK Parti'nin Merkez İlçe Toplantısı'na katıldı

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

AK Parti Bartın Merkez İlçe Yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kızılayoğlu’nun başkanlığında, Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Toplantıya eski Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu da katıldı.

Merkez İlçe Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyeleri’nin de katılımıyla yerel siyaset, ülke gündemi, parti içi çalışmalar ile ziyaretler ele alındı.

Ülkenin güncel meselelerinin de değerlendirildiği toplantıda ayrıca, yeni projeler üzerine fikir alışverişinde bulunulurken önümüzdeki süreç için önemli kararlar alındı.

Toplantı sonrasında AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kızılayoğlu, bir değerlendirmede bulundu. Seçim dönemindeki emekleri ve katkıları için Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na teşekkür eden Kızılayoğlu, “Önceki dönem Bartın Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun da katılımıyla Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik.

Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin de katkılarıyla toplantımız verimli bir şekilde tamamlandı.

Bu hafta toplantımızda yerel siyaset, ülke gündemi, parti içi çalışmalar ve yaklaşan ziyaretlerimizi ele aldık. Ülkemizin güncel meselelerini değerlendirirken, AK Parti’mizin bu konulardaki duruşunu pekiştirdik. Ayrıca, yeni projelerimiz üzerine fikir alışverişinde bulunduk ve önümüzdeki süreç için önemli kararlar aldık.

Toplantımıza katılan ve katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür eder, hep birlikte daha güzel işlere imza atacağımıza olan inancımızı bir kez daha vurgulamak isteriz.

Seçim dönemindeki emekleri ve katkıları için Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na ayrıca teşekkür ederiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileriz.” ifadelerini kullandı.