Ezeli rakipler taraftarsız karşılaşacak

Spor Toto BAL Liginin 22. Haftasında evinde grubun lideri ve ezeli rakibi Kırıkkale Büyük Anadolu Spor'la karşılaşacak olan Bartınspor, koronavirüsü dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığının ülke genelinde aldığı önlemlerden dolayı maçı seyircisiz oynayacak.

Ezeli rakipler taraftarsız karşılaşacak

Türkiye’de koronavirüs vakasının görünmesinin ardından Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere tüm bakanlıklar ülke genelinde tedbirleri arttırdı. Milli Eğitim Bakanlığı tüm okulları tatil ederken Gençlik ve Spor Bakanlığı da ülke genelinde bir dizi önlemler aldı. Koronavirüs önlemleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig karşılaşmaları dahil ülke genelinde, basketbol, voleybol, futbol, hentbol gibi tüm takım karşılaşmalarının seyircisiz oynanacağını söyledi. Bakanlığın aldığı bu tedbirlere istinaden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre 15 Mart Pazar Günü Bartın Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Bartınspor- Kırıkkale Büyük Anadolu Spor karşılaşmasının da seyircisiz oynanacağı öğrenildi.

Maç seyircisiz oynanacak

Spor Toto BAL Liginin 22. Haftasında karşılaşacak olan iki ezeli rakip, taraftar desteği olmadan sahaya çıkacak. 14.00’da başlayacak olan maçı Mersin bölgesi hakemlerinden İsa Maviş Tazegül yönetecek. Tazegül’ün maçtaki yardımcılığını Aksaray bölgesi hakemlerinden Emrah Selim Göl ile Niğde bölgesi hakemlerinden Necmi Akıncı yapacak. Yine Mersin bölgesi hakemlerinden Oğuzcan Yılmaz’ın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın gözlemciliğini de Ahmet Tepe üstlenecek.

Ligin ilk yarısında deplasmanda Kırıkkale’ye 4-1 yenilen Bartınspor, bu dev karşılaşma öncesinde grupta 39 puanla 4. Sırada yer alıyor. İlk yarıdan grupta açık ara puan farkıyla liderliğini devam ettiren Kırıkkale ise haftaya 53 puanla giriyor.