Ergün ve Erişen'den Hergün ve Manşet Gazetelerine ziyaret

Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi, Marmara Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve aynı zamanda Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ergün ve Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti ve aynı zamanda Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Erişen Bartın Gazeteciler Derneği ve Bartın Haber İletişim Medya Ltd. Şti. bünyesinde yer alan Hergün ve Manşet Gazetelerini ziyaret ettiler.

Ergün ve Erişen'den Hergün ve Manşet Gazetelerine ziyaret

Bartın Gazeteciler Derneği ve Bartın Haber İletişim Medya Ltd. Şti. bünyesinde yer alan Hergün ve Manşet Gazeteleri Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi, Marmara Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve aynı zamanda Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ergün ve Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti ve aynı zamanda Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Erişen’i ağırladı.

Ergün ve Erişen’i gerçekleştirdikleri ziyarette Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı ve şirket yetkilisi Nihal Karaman ile şirket yetkilisi Hasan Camcı karşıladı.

 Ziyarette, Başkan Ergün ve Erişen şirket yetkilileri Nihal Karaman ve Hasan Camcı ile gündemdeki konular ve yerel basının sorun ve taleplerini görüşürken çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdiler.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Ergün ve Erişen gazete personeli ile de sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinin ardından çay sohbet ile devam etti.