Enerji yatırımları konuşuldu!

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve Mustafa Bozkurt ile birlikte gerçekleştirilecek olan yatırımlarla ilgili Ankara'da önemli temaslarda bulundu.

Enerji yatırımları konuşuldu!

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Ankara ile Bartın arasında mekik dokuyan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, geçtiğimiz gün kendisini ziyaret eden AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt ile birlikte Ankara’da önemli bir dizi temaslar yaptı.

İlimizde gerçekleştirilecek olan enerji yatırımlarıyla ilgili Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret eden Aldatmaz ve AK Parti Heyeti, Adalet Bakanı Av. Yılmaz Tunç’la da bir araya geldi.

Ziyaretlere ilişkin sosyal medya hesaplarından değerlendirmede bulunan AK Parti Bartın Milletvekili Aldatmaz, “Gazi Meclisimizde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’ı AK Parti Bartın  Milletvekilimiz Yusuf Ziya Yusuf Ziya Aldatmaz, Abdipaşa Belediye Başkanımız Yaşar Dönmez ve Kumluca Belediye Başkanımız Mustafa Bozkurt ile birlikte ziyaret ettik. İlimizle ile olan taleplerimizi ilettik. Bartın’ımıza olan yakın ilgileri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.