Encümen'de 10 dosya daha karara bağlandı

Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Uğur Karakaya başkanlığında toplanan İl Encümeni, gündeminde yer alan 10 dosyayı görüşerek karara bağladı.

Encümen'de 10 dosya daha karara bağlandı

Bartın İl Encümeni 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu’nun 27. maddesi gereğince İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Uğur Karakaya başkanlığında 10 adet gündem konusunu görüşmek üzere toplandı.

Toplantıya; Yazı İşleri Müdürü Turgut Demirbağ, Seçilmiş Üyeler Atnen Aydoğan, Niyazi Cumhur Işık, Aynur Yıldırım atanmış üyeler Destek Hizmetleri Müdürü Şerife Çağlar, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür Vekili Nurettin Bozkurt ayrıca gündemi olan birim müdürlerinden, Ruhsat ve Denetim Müdürü Yavuz Keleş, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdür Vekili Erdem Koç katıldı.

Toplantıda; Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne ait 1 adet gündem maddesi, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne ait 8 adet gündem maddesi, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne ait 1 adet gündem maddesi olmak üzere toplam 10 adet gündem maddesi İl Encümeni’nce görüşülerek karara bağlandı. (Haber Merkezi)