Encümen, 5 dosyayı daha karara bağladı

Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Uğur Karakaya başkanlığında toplanan İl Encümeni, gündeminde bulunan 5 dosyayı daha görüşerek karara bağladı.

Encümen, 5 dosyayı daha karara bağladı

 

 

Bartın İl Encümeni 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 27. maddesi gereğince İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda geçtiğimiz gün Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Uğur Karakaya başkanlığında toplandı.

Toplantıya Encümen Başkanı Yazı İşleri Müdürü Turgut Demirbağ, seçilmiş üyeler Atnen Aydoğan, Niyazi Cumhur Işık, Aynur Yıldırım atanmış üyeler Destek Hizmetleri Müdürü Şerife Çağlar, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür Vekili Nurettin Bozkurt ayrıca gündemi olan birim müdürlerinden, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdür Vekili Erdem Koç ile Mali Hizmetler Müdürü Serap Birinci katıldı.

Toplantıda; İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne ait 4 adet gündem maddesi, Mali Hizmetler Müdürlüğüne ait 1 adet gündem maddesi olmak üzere toplam 5 adet gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Mali Hizmetler Müdürlüğüne ait gündem maddesi İl Özel İdaresi’nin 2025-2029 yıllarını kapsayan 5 Yıllık Stratejik Plan oldu. (Haber Merkezi)