Duş ve tuvalet sorunu İl Özel İdaresi'nce çözüldü!

Bartın İl Özel İdaresi, sorumluluk alanında bulunan ve vatandaşların ücretsiz olarak faydalandığı halk  plajlardaki ihtiyaçları karşılamaya devam ederken İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler, Büyük Kızılkum plajına portatif duşa kabin ve tuvalet yerleştirdi.

Duş ve tuvalet sorunu İl Özel İdaresi'nce çözüldü!

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Büyük Kızılkum Plajı, özellikle yaz aylarında yoğun ilgi gören bir plaj olmasına rağmen, tuvalet ve duş imkanlarının eksikliği nedeniyle birçok ziyaretçinin mağduriyet yaşadığı bir yer olarak sık sık şikayet konusu oluyordu. Vatandaşların bu konudaki şikayetleri üzerine Bartın İl Özel İdaresi, hızlı bir şekilde girişimde bulunarak plajın bu eksikliklerini gidermek için çalışmalara başladı.

Portatif tuvalet ve duş kabinlerinin konulacağı alanlarda kapsamlı bir altyapı çalışması da gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresi ekipleri, pis su giderleri ve temiz su bağlantılarını da kısa sürede tamamlarken yeni tesislerin sorunsuz bir şekilde hizmet verebilmesi için gerekli tüm altyapısı bitirildi.

Portatif tuvalet ve duş kabinlerinin kurulumu tamamlanırken duş ve tuvalet tesislerinin hizmete girmesiyle birlikte, Büyük Kızılkum Plajı’nı tercih eden vatandaşlar, daha rahat ve konforlu bir plaj deneyimi yaşayabilecek.

Bartın İl Özel İdaresi’nden söz konusu çalışmayla ilgili açıklama yapılırken “Bartın İl Özel İdaresinin görev ve sorumluluk alanında bulunan Büyük Kızılkum Sahilinde, Yatırım ve İnşaat Müdürlüğümüzce duş ve WC yapımı tamamlanarak Vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştır. Tüm vatandaşlarımıza iyi tatiller dileriz.” denildi.