Diyanet-Sen'den birlik ve beraberlik yemeği

Diyanet-Sen Bartın Şubesi, 'Birlik, Beraberlik ve Kaynaşma' yemeğinde bir araya geldi. Yemekte Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cebrail Yakışır, Diyanet-Sen'in milli ve manevi değerlerine bağlı kalarak önemli bir devlet sendikacılığı yaptığını söyledi.

Diyanet-Sen'den birlik ve beraberlik yemeği

Diyanet-Sen Bartın Şubesi tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlendi. Üyelerin büyük ilgi gösterdiği yemekte Diyanet-Sen Bartın Şube Başkanı Albayrak, “Bugün birlik beraberlik yemeğimize katılan Diyanet- Sen Genel Başkan Yardımcılarımıza, İl Müftümüz Abdülcelil Çakar hocamıza teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik vesile olan her program güzeldir” sözleriyle yemeğe katılanlara teşekkür etti.

Yakışır: “Önemli bir devlet sendikacılığı yapıyoruz”

Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cebrail Yakışır da Diyanet-Sen’in milli ve manevi değerlerine bağlı kalarak önemli bir devlet sendikacılığı yaptığını belirterek “Bizler teşkilat çalışmalarımızda 3 Z’ye çok önem veriyoruz. 3 Z’nin anlamı; ziyaret, zerafet ve ziyafettir. Bugün buradaki bu ziyafetin de asıl amacı birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışmanın olduğunu, bu programların da buna vesile olduğunu göstermektir. Diyanet-Sen’li olmak her şeyden önce yalnızlıktan kurtulmak, birlikte yürümek demektir. Diyanet-Sen aynı zamanda İslam medeniyetimizin de varisidir. Davası olanın derdi olur. Bizim davamız da insanca yaşama davasıdır, milli ve manevi değerlerine bağlı kalan bir gençlik yetiştirme davasıdır. Diyanet-Sen gerçekten de milli ve manevi değerlerine bağlı kalarak önemli bir devlet sendikacılığı yapmaktadır.” diye konuştu.

Balamba Tabiat Parkı’nda düzenlenen yemeğe Bartın İl Müftüsü Abdülcelil Çakar, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacıbey Özkan, Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cebrail Yakışır, Diyanet-Sen Bartın Şube Başkanı Sefai Albayrak, İl Müftülüğü Şube Müdürleri, Din Hizmetleri Uzmanları ile din görevlileri katıldı.