DİRİM'DEN VURAL VE TOSUN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Görevlerinde başarılar diledi

DİRİM'DEN VURAL VE TOSUN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Haber merkezi

Bartın Valisi Nusret Dirim, yeni göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Ogün Vural ile Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK)  kararıyla Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı atanan  Adnan Tosun’u makamında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Bartın Valisi Nusret Dirim, yeni göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Ogün Vural ile Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK)  kararıyla Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı atanan  Adnan Tosun’u makamında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde  İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancıve  Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yarbay Gökmen Gücüyen de yer aldı.   Müdür Vural’ın yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Dirim, şeref defterini imzaladıktan sonra  Bartın’da başarılı hizmetlerde bulunacağına olan inancının tam olduğunu dile getirerek Vural’a görevinde başarılar diledi. Ogün Vural ise Nusret Dirim’in ziyaretinden onur duyduğunu belirterek teşekkür etti.

BAŞSAVCI TOSUN’U DA ZİYARET ETTİ

Nusret Dirim, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK)  kararıyla Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı atanan  Adnan Tosun’u da makamında ziyaret etti. Tosun ile bir süre sohbet eden Dirim, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak Bartın’daki görevinde  başarılar diledi. Tosun ise  Dirim’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.