Dirim Hasankadı'ya çıkarma yaptı

İhtiyaçları yerinde tespit etti

Dirim Hasankadı'ya çıkarma yaptı

Haber Merkezi

Bartın Valisi Nusret Dirim, Hasankadı Beldesi’nde bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu. Beldedeki jandarma komutanlığı, okullar, aile sağlığı merkezini ziyaret eden Dirim, yeni yapılan Hasankadı İmamhatip Ortaokulu’nda da incelemelerde bulundu.

Bartın Valisi Nusret Dirim, Hasankadı Beldesi’nde bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu. Vali Dirim’e incelemelerde İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Osman Arslan, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Sağlık İl Müdürü Doktor Dursun Koç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan da eşil etti. Beldedeki jandarma komutanlığı, okullar, aile sağlığı merkezini ziyaret eden Dirim, yeni yapılan Hasankadı İmamhatip Ortaokulu’nda da incelemelerde bulundu.

“SORUNLAR VE İHTİYAÇLARLA İLGİLİ GEREKENLER YAPILACAK”

Beldedeki sorunları ve ihtiyaçları yerinde dinlediklerini ifade eden Nusret Dirim, “Günü birlik bir program yaptık. Başkanımıza refakat ettiği ve ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyoruz. Okullarımıza belediyemiz jandarma karakolumuza ve sağlık merkezimize uğradık. Hasankadı’daki çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürüdüğünü memnuniyetle gördük. Vatandaşlarımız huzur içerisinde günlük hayatlarına devam ediyorlar. Tabi ki ihtiyaçlarımız var ihtiyaçları da yerinde dinleme imkânımız oldu. Çözümleri var. Çözümleri de ilgili arkadaşlarımızla ilgili birim müdürlerimizle paylaşacağız. Gerekenler yapılacak. Ancak günlük hayatı aksatan herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını görüyoruz. Sizlere de gezimize refakat ettiğiniz bizlerle beraber olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.