Devlet Hastanesinde 16 doktor göreve başladı

Bartın Devlet Hastanesine atanan 16 uzman doktor göreve başladı. Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, göreve başlayan hekimlere başarılar diledi.

Devlet Hastanesinde 16 doktor göreve başladı

Bartın Devlet Hastanesine atanan Deri ve Zührevi Hastalıkları (Cildiye) Uzm. Dr. Ümit Akpınar, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Metin Karataş,  İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzm. Dr. Özge Aybı Özdemir,  Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Nur Çiçek,  Göz Hastalıkları Uzm. Dr. Sevinç Arzu Postacı,  Radyoloji Uzm. Dr. Serkan Berdibek,  İç Hastalıkları ( Dahiliye ) Uzm. Dr. Meral Ilgaz Ergin, İç Hastalıkları ( Dahiliye ) Uzm. Dr. Mehmet Ergin,  Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzm. Dr. Oğuz Delibaş, Tıbbi Biyokimya Uzm. Dr. Murat Erdoğan,  İç Hastalıkları ( Dahiliye )  Uzm. Dr. Özge Baş Aksu, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Muhammed Hakan Aksu,  Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Rabia Başer Açıkgöz, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Volkan Tolga Tekbaş,  Anestezi ve Reanimasyon Uzm. Dr. Eren Açıkgöz ve  Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Müjdat Deniz Benli göreve başladı.

Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç sosyal medyadan göreve başlayan hekimlere “Bartın Devlet Hastanesine atamaları yapılarak göreve başlayan hekimlerimize  hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, tüm hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” ifadeleriyle başarılar diledi.