DENEYAP Türkiye'de yeni dönem başladı!

DENEYAP Türkiye, teknoloji ve inovasyon alanında gençleri geleceğe hazırlamaya devam ediyor. 2024-2025 eğitim dönemi, 14-15 Eylül tarihlerinde Bartın dahil 81 ildeki 130 atölyede başladı.

DENEYAP Türkiye'de yeni dönem başladı!

DENEYAP Türkiye, teknoloji ve inovasyon alanında gençleri geleceğe hazırlama yolculuğunu sürdürüyor.

2024-2025 eğitim dönemi, 14-15 Eylül tarihlerinde Bartın dahil 81 ildeki 130 atölyede başlarken Bartın Gençlik Merkezi bilime meraklı öğrencilerle şenlendi.

Yeni dönemde, 19 bin 500’den fazla öğrenci, 480'den fazla deneyimli eğitmen eşliğinde teknoloji ve bilimle dolu bir yolculuğa çıktı.
Öğrenciler, tasarım ve üretimden robotik kodlamaya, yapay zekâdan havacılık ve uzay teknolojilerine kadar birbirinden farklı 11 teknoloji başlığında teorik ve pratik bilgileri bir arada öğrenme fırsatı bulacak.

Velilere bilgi verildi

DENEYAP Türkiye kapsamında Bartın Gençlik Merkezi’nde öğrenci velilerine bilgi verildi.

Millî Teknoloji Hamlesi yolunda geleceğin teknoloji yıldızlarını yetiştirmeyi amaçlayan Deneyap Teknoloji Atölyeleri, 5. Faz öğrenci eğitimleri için hazırlıklar tamamlanırken 14-15 Eylül 2024 tarihlerinde eğitimlerine başlayan yeni Deneyap öğrencilerinin velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri Müdürü Muammer Kaya ve T3 Vakfı İl Sorumlusu Pelin Bilgin, velilere eğitim süreci, ders başlıkları ve sertifikasyon konularında bilgilendirme yaptı. (Haber Merkezi)