CUMHURİYETİN 101. YILI DOLU DOLU KUTLANACAK

Bartın'da Cumhuriyetimizin 101. Yılı Bartın Belediyesi tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı kapsamındaki halk dansları gösterileri, fener alayı yürüyüşü ve konserle dolu dolu kutlanacak.

CUMHURİYETİN 101. YILI DOLU DOLU KUTLANACAK

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Bartın Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümü vesilesiyle hazırlanan programlar, etkinliklerle Bartın halkına unutulmaz bir akşam yaşatacak.

28-29 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinlikler arasında fener alayı, konser ve halk oyunları gösterisi yer alacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında; 28 Ekim Pazartesi saat 17.00’de Hükümet Caddesi’ndeki Kent Müzesi önünde Halk Dansları Gösterisi yapılacak.

29 Ekim Salı günü de saat 20.00’da Bartın Belediyesi önünden başlayacak olan Fener Alayı Yürüyüşünün ardından Cumhuriyet coşkusu, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Hande Ünsal konseriyle taçlandırılacak.

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşku ve birlik duygusuyla kutlamak için tüm Bartın halkını etkinliklere davet etti.