Çınçın'dan Kalaycı'ya nezaket ziyareti

Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Çınçın, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı'ya nezaket ziyaretinde bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Kalaycı ve Çınçın Bartın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde ve fikir alışverişinde bulundu.

Çınçın'dan Kalaycı'ya nezaket ziyareti

Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Çınçın, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Kalaycı ve Çınçın Bartın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde ve fikir alışverişinde bulundu.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Nihal Çınçın’a ziyareti için teşekkür eden Turhan Kalaycı, “Herkesin malumu olduğu üzere tüm dünyada ve mart ayının başından itibaren de ülkemizde etkili olan koronavirüs salgınında artık ülke olarak normalleşme sürecine girmiş bulunmaktayız. Tabi bu süreç virüsün ortadan kalktığını göstermiyor. Devletimiz ve hükümetimiz virüsün ülkemizde ve ilimizde görüldüğü andan bugüne kadar  tüm sağlık personelimiz ve güvenlik güçlerimizle birlikte virüsle başarılı bir şekilde mücadele etti. İlimizde Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımız aldığı tedbirlerle virüsle başarılı bir mücadele sergiledi. Ben buradan başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımız başta olmak üzere herkese bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Vatandaş olarak bizlere düşen ise bu normalleşme sürecinde tedbiri elden bırakmamak ve devletimizin, idarecilerimizin aldığı tedbirlere yine harfiyen uymak” dedi.

“Başarılı bir şekilde virüsle mücadele ettik”

Esnaf başta olmak üzere ekonomik olarak ülkemizin bu durumdan etkilenmemesi için de hükümetin gerekli tüm ekonomik tedbirleri aldığını ifade eden Kalaycı, “Hükümetimiz yine Sayın Cumhurbaşkanımız ve Maliye Bakanımızın talimatlarıyla esnafımız başta olmak üzere ülke ekonomisinin salgın sürecinde en az etkilenmesi için gerekli tüm tedbirleri aldı. Paket paket üstüne ekonomik tedbirler açıklandı. Sanayicimize, iş adamımıza küçük esnafımıza kadar devlet eliyle tüm destekler sağlandı.  Aile, Çalışma ve Sosyal Yardımlaşma Bakanlığımız tarafından vatandaşlarımıza 1000 TL nakdi para yardımı yapıldı. Gelinen süreçte dünya ve birçok Avrupa ülkesine nazaran ülke olarak gerek sağlık anlamında gerekse ekonomik anlamda koronavirüsle başarılı bir mücadele sergiledik” şeklinde konuştu.

Sözlerinin sonunda 15 Temmuz hain darbe girişimine de değinen Turhan Kalaycı, hain darbe girişiminde hayatını kaybeden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diledi.