Çınçın'dan Dursun ve Çetin'e ziyaret

Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Çınçın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin'e hayırlı olsun, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun'a da nezaket ziyaretinde bulundu.

Çınçın'dan Dursun ve Çetin'e ziyaret

Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Çınçın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin’e hayırlı olsun, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun’a da nezaket ziyaretinde bulundu. İlk olarak göreve yeni atanan Metin Çetin’i makamında ziyaret eden Çınçın, Çetin’e yeni görevinde başarılar diledi.  Sohbet havasında geçen ziyarette Metin Çetin, Nihal Çınçın’a nazik ziyareti için teşekkür ederken kısaca İl Özel İdaresinin köylerdeki çalışmalarından da bahsetti. Yaz sezonu olmasıyla yoğun bir dönem geçirdiklerini ifade eden Çetin, yol ve içme suyu çalışmaları başta olmak üzere köylerdeki vatandaşları ihtiyaçlarının eksiksiz kalması için çabaladıklarını söyledi. Çınçın ise ziyarette Metin Çetin’e tablo da hediye etti.

Dursun’a nezaket ziyareti

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun’u da makamında ziyaret eden Nihal Çınçın, İl Genel Meclisinin çalışmalarını yakından ve takdirde takip ettiklerini ifade ederek Kenan Dursun’a ve  Meclis Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.  Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla Mart ayının başından itibaren ülke olarak zor bir sınavdan geçtiklerini dile getiren Kenan Dursun ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere alınan tedbirlerle ülkemizin salgınla başarılı bir şekilde mücadele ettiğini söyledi. Bartın genelinde de koronavirüsle başarılı bir şekilde mücadele edildiğini belirten Dursun, Bartın Valisi Sinan Güner başta olmak üzere bu mücadelede emeği geçen herkese teşekkür etti. Dursun şuanda ise kontrollü bir şekilde normalleşme sürecinde olunduğu ve bu sürecinde bir çok Avrupa ve dünya ülkelerine nazaran başarılı tamamlanacağına yürekten inandığını kaydetti. Kenan Dursun ziyareti için Nihal Çınçın’a teşekkür etti.