CHP'den 'Şehrimize Hoş Geldiniz' Kampanyası Başlatıldı

Bartın Üniversitesi Öğrencilerine Yönelik Rehberlik ve Destek

CHP'den 'Şehrimize Hoş Geldiniz' Kampanyası Başlatıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın İl Başkanlığı, Bartın Üniversitesi’ne yeni gelecek öğrenciler için ‘Şehrimize Hoş Geldiniz’ kampanyasını başlattı. CHP, Yurtiçi ve Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin imzasıyla tüm il başkanlıklarına gönderilen yazı doğrultusunda bu kampanyayı gerçekleştirmeye başladı.

Kampanya ile Öğrencilere Destek ve Rehberlik Sağlanacak

Kampanya çerçevesinde, üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından, yükseköğretim eğitimi için kendi şehirlerinin dışına çıkacak öğrencilere rehberlik yapılacak. Öğrencilere yeni yaşamlarına uyum sağlama konusunda destek sunulacak. CHP Bartın İl Başkanlığı, otogarlar, üniversite kampüsleri ve şehir merkezlerinde kurulacak stantlar aracılığıyla kente yeni gelen öğrencilere şehrin tanıtımı ve barınma olanakları hakkında bilgi verecek.

Görsel Tanıtımlar ve Sosyal Medya Etkinliği

Kampanya kapsamında hazırlanan afişler, brandalar, roll-up'lar ve bannerlar, şehrin çeşitli noktalarına asılarak öğrencilere ulaşabilecekleri adresler ve iletişim bilgileri sunulacak. Ayrıca, sosyal medya üzerinden yürütülecek kampanya ile geniş bir kitleye ulaşılması ve şehir değiştiren gençlerin karşılaşabileceği sorunlara çözüm bulmalarına yardımcı olunması hedefleniyor.

Kampanyanın Amacı ve Kapsamı

‘Şehrimize Hoş Geldiniz’ kampanyası, gençlerin şehirdeki yaşamlarına uyum sağlamalarını kolaylaştırmak ve karşılaşabilecekleri zorlukları asgariye indirmek amacıyla düzenlenmiştir. CHP örgütleri, öğrencilere şehrin çeşitli yönleri hakkında bilgi vererek, onların daha rahat bir başlangıç yapmalarını sağlamayı amaçlıyor.