Çekimler yarın başlıyor

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) koordinasyonunda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğinde Acun Medya tarafından İlimiz merkezi ile Amasra'da Gömü ve Göçgün köylerinde gerçekleştirilecek Meksika Survivor'u 'La Isla Desafio'nun çekimleri 11 Temmuz Perşembe günü (yarın) başlayacak.

Çekimler yarın başlıyor

Bartın, “Survivor”a ev sahipliği yapacak

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın, Meksika Survivor programı "La Isla Desafio"nun çekimleri için hazırlıklara başladı.

Programın çekimleri için Bartın'a gelen Acun Medya Görüntü Yönetmeni Ersel Yağan ve yapım ekibinden Volkan Savaşçı, Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü Özlem Koçak’ı ziyaret etti.

Görüşmede, Bartın'ın doğal güzellikleri ve tarihi dokusunun programa nasıl entegre edileceği hakkında fikir alışverişinde bulunulurken Yağan ve Savaşçı, Bartın'ın çekim lokasyonları için çok uygun olduğunu ve kentin doğal yapısının programın dinamiklerine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü Özlem Koçak, Bartın'ın turizm potansiyelini artıracak böyle bir projenin şehre katkı sağlayacağını ifade ederken “Bartın, zengin doğal ve tarihi mirasıyla dikkat çeken bir ilimiz. La Isla Desafio gibi uluslararası bir programın burada çekilecek olması, ilimizin tanıtımı açısından büyük bir fırsat. Tüm ekibe başarılar diliyorum.” dedi.

La Isla Desafio'nun Bartın'da çekilecek olması, kentte büyük bir heyecan yaratırken projenin Bartın’ın tanıtımına ve turizm potansiyeline katkı sağlaması bekleniyor.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) koordinasyonunda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğinde Acun Medya tarafından İlimiz merkezi ile Amasra’da Gömü ve Göçgün köylerinde gerçekleştirilecek Meksika Survivor’u ‘La Isla Desafio’nun çekimleri 11 Temmuz Perşembe günü (yarın) başlayacak.