Bulut, teknik yönetimi görevden aldı

Bartınspor'da deprem

Bulut, teknik yönetimi görevden aldı

Nurdan Eroğlu

Bartınspor’da İstanbul’da oynanan ve Bağcılarspor maçı sonrasında adeta deprem yaşandı. Bartınspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bulut, Bağcılarspor’un 1-0 üstünlüğü ile biten karşılaşmanın ardından teknik yönetimin görevden alındığını duyurdu.

Bartınspor’da İstanbul’da oynanan ve Bağcılarspor maçı sonrasında adeta deprem yaşandı. Sezon başında Bartınspor’la anlaşan ve takımın başına teknik direktör olarak geçen Ahmet Özen ve ekibi görevden alındı. Bartınspor adına bardağı taşıran son damla olan Bağcılarspor mağlubiyetinin ardından Kulüp Başkanı Mehmet Bulut sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile teknik heyetin görevden alındığını duyurdu. Başkan Bulut açıklamasında, “Tüm Bartınspor sevdalılarınca görülen lüzum üzerine teknik yönetim görevden alınmıştır” dedi.

AHMET ÖZEN’İN KARİYERİ

1461 Trabzonspor, Trabzon İdmanocağı, Çarşambaspor, Meydangücü, Gümüşhane Doğanspor, Mobellaspor ve Trabzonspor A takımın çalıştıran Ahmet Özen Trabzonspor Paf takımı ile birlikte 1997-1998 sezonunda Türkiye İkinciliği, 1999-2000 sezonunda Türkiye Üçüncülüğü, 2001-2004 ve 2004-2005 sezonunda Türkiye Şampiyonluğu ve 2006-2007 sezonunda Türkiye Üçüncülüğü elde etti.

Özen,  2010 yılında 2.Lig’de mücadele eden 1461Trabzonspor’la başarıdan başarıya koşarken Trabzonspor’un zor günlerinde A takımın başına getirilen bir isimdi. Özen 2007 yılında Ziya Doğan’ın bordo-mavili takımdan istifa etmesiyle birlikte kısa süre A takımda görev yapmıştı. 2009 Yılında Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal’ın istifa kararı almasının ardından da PAF takımında görev yapan  Ahmet Özen A takımın başına göreve getirilmişti.

BARTINSPOR 15 HAFTADA 21 PUAN TOPLAYABİLDİ

2016-2017 sezonunda Bartınspor yönetimi ile el sıkışan Ahmet Özen sezon başından bu yana kamuoyunu ve Bartınspor'a gönül verenleri mutlu edemedi. Bartınspor Ahmet Özen yönetiminde Bölgesel Amatör Lig 11'inci grupta 15 karşılaşmaya çıktı. Bartınspor bu karşılaşmalardan sadece 5 galibiyet elde edebilirken 6 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 15 haftada 21 puan toplayabildi. 

TAKIMIN BAŞINA KİM GETİRİLECEK?

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut'un teknik yönetimi görevden aldığını duyurması üzerine takımın başına teknik sorumlu olarak kimin getirileceği ise merak konusu.