Bu toplantıda 'eğitim' konuşuldu

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan'ın da katılımıyla gerçekleştirilen Bartın Eğitime Destek Platformu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda eğitim faaliyetleri masaya yatırıldı. Vali Arslan, öğrencilerin akademik başarılarının artırılmasının yanı sıra mesleki eğitimin önemi ile uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığı gibi zararlı alışkanlıklar konusunda öğretmenlerin daha fazla hassasiyet göstermelerini istedi.

Bu toplantıda 'eğitim' konuşuldu

 

 

 

Bartın’da Eğitime Destek Platformu tarafından İstişare ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ın da katıldığı toplantıda Bartın’daki eğitim faaliyetleri değerlendirildi.

 

Bartın Öğretmenevinde gerçekleşen toplantıya Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Eğitime Destek Platformu Başkanı Zeynel Önal ve platform bileşenleri katıldı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı’nın ilimizdeki eğitim öğretime ilişkin bilgi vermesinin ardından Vali Arslan, İlimizde yürütülen “Telefonumu Bırakıyorum Kitabımı Okuyorum”, “Öğretmenimle Başarıyorum”, “Kariyer Günleri”, “Yaşayarak Öğreniyorum”, “Sevgi Köprüsü” gibi tüm öğrencilerin sosyal sorumluluk duygularını geliştirmeyi, iyi bir vatandaş, iyi bir öğrenci, iyi bir insan olmalarını amaçlayan eğitim projelerini yıl boyunca yakinen takip ettiğini ifade ederek, öğrencilerin akademik başarılarının artırılmasının yanı sıra mesleki eğitimin önemi ile uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığı gibi zararlı alışkanlıklar konusunda öğretmenlerin daha fazla hassasiyet göstermelerinin önemini vurguladı.

 

Toplantı, ilimizde ilgili kurum ve kuruluşlarca yürütülecek koordinasyonlu çalışmayla her kademedeki öğrenciye yönelik düzenlenmesi planlanan faaliyetlerle ilgili istişarelerde bulunulmasıyla son buldu. (Haber Merkezi)