Biz Bize Yeteriz Türkiyem

Cumhurbaşkanlığı, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına vatandaşları destek olmaya çağırdı.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem

Cumhurbaşkanlığı, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına vatandaşları destek olmaya çağırdı. Cumhurbaşkanlığı çağrısında şunları söyledi:

 “Türkiye Kovid-19’un yayılmaya başladığı ilk günlerden bu yana tüm dünyada baş gösteren bu salgının etkilerini en aza indirmeye yönelik çok sayıda tedbiri erkenden hayat geçirdi ve bu çabalarına devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ilgili bütün kurumlarımızla kararlı bir şekilde yürüttüğümüz bu mücadelede en önemli gücümüz, vatandaşlarımızın her geçen gün daha bilinçli ve sıkı bir şekilde tedbirlere uymaya devam etmesi olacak. Bu süreçte salgın alanında bütün imkanlarımızı seferber etmekle birlikte ekonomik ve sosyal destek paketlerimizle de her kesimden insanımızın yanında olmayı sürdürüyoruz.

Bugüne kadar zor zamanlarda hep ortaya koyduğumuz dayanışmanın en güzel örneklerini bu süreçte yeni sergileyeceğimize inanıyoruz. “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyerek Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülük ettiği Milli Dayanışma Kampanyasında devlet-millet el ele vererek Kovid-19’a karşı alınan tedbirler dolayısıyla mağduriyet yaşayabilecek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ilave destekler sunmayı amaçlıyoruz. İmkan sahibi tüm vatandaşlarımızı bu dayanışmaya destek olmaya davet ediyoruz. İnanıyoruz ki bu sıkıntılı günleri geride bıraktığımızda hatırlayacağımız en güzel fotoğraf, aziz milletimizin ortaya koyduğu birlik ve dayanışma olacaktır.”