BELEDİYE'DEN 24 SAAT KAR MESAİSİ

Bartın Belediyesi, yoğun kar yağışının etkilerini azaltmak için tam kadro sahada çalışıyor. Belediye tüm birimleri ile 24 saat kar mesaisine devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ın yakından takip ettiği ve organize ettiği ekipler, yolların açılmasından tuzlanmasına, kaldırımların kardan temizlenmesinden zorda kalan vatandaşlara ve sokak hayvanlarına belediyenin şefkat elinin uzatılmasına kadar birçok alanda çalışmalarını canla başla devam ediyorlar.

BELEDİYE'DEN 24 SAAT KAR MESAİSİ

BELEDİYE’DEN 24 SAAT KAR MESAİSİ

Bartın Belediyesi, yoğun kar yağışının etkilerini azaltmak için tam kadro sahada çalışıyor. Belediye tüm birimleri ile 24 saat kar mesaisine devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yakından takip ettiği ve organize ettiği ekipler, yolların açılmasından tuzlanmasına, kaldırımların kardan temizlenmesinden zorda kalan vatandaşlara ve sokak hayvanlarına belediyenin şefkat elinin uzatılmasına kadar birçok alanda çalışmalarını canla başla devam ediyorlar.

Yollar Defalarca Açılmak Zorunda Kalındı

Kar yağışının başlamasıyla birlikte öncelik olarak ana arterleri açmak için tüm araçlarını sahaya süren Bartın Belediyesi, kilometrelerce yolun açılmasını sağladı. Kar yağışının durmaması ve açılan yolları yeniden kapatmasından dolayı yolları defalarca açmak zorunda kalan iş makineleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sokak Hayvanları Unutulmadı

Bartın Belediyesi kar yağışı dolayısıyla bazı mahallelerde ulaşımda sıkıntı yaşayan ve yolda kalan araç sürücülerine yardım elini uzattı. Hasta olan veya hastaneye gidecek vatandaşların sokaklarına öncelik veren ekipler, ana arterler ve hasta yollarına öncelik veriyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de can dostları unutmayarak 97 beslenme noktasına yem ve mama bırakmaya devam ediyor.

“Gece Gündüz Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Bartın Son yılların en etkili kar yağışını alan ilimizde Bartın Belediyesi tüm ekiplerini seferber ederken, gece boyunca da devam eden çalışmaları Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yerinde inceledi. Görevli personele kolaylık dileyen Başkan Akın, gerekli talimatları verdi.  İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde yaklaşık 300 personelden oluşturduğumuz 20 ayrı ekiple ana yolların ve ara arterlerin açık kalması için 2 vardiya çalışmaya devam ediyoruz. Karla mücadele araçlarımız durmaksızın yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Bütün birimlerimiz, vatandaşlarımız için sahada canla başla çalışıyor. Eksi derecelerde sabaha kadar uyumadan ana arterler başta olmak üzere yolları açıyoruz. Ancak kar yağışının durmaması nedeniyle açtığımız yolları yeniden açmak zorunda kalıyoruz. Son yılların en etkili kar yağışında Bartın Belediyesi olarak uyumadan gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen halkımıza ve değerli mesai arkadaşlarımıza sosuz teşekkür ediyorum” dedi.

BELEDİYE'DEN 24 SAAT KAR MESAİSİ
BELEDİYE'DEN 24 SAAT KAR MESAİSİ
BELEDİYE'DEN 24 SAAT KAR MESAİSİ
BELEDİYE'DEN 24 SAAT KAR MESAİSİ