Belediye Başkanlarından Tunç'a ziyaret

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında İlçe ve Belde Belediye Başkanları ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Belediye Başkanlarından Tunç'a ziyaret

Bartın’ın İlçe Belediye Başkanlarından, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Belde Belediye Başkanlarından Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez Milletvekili Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

İlçe ve beldelerimizdeki gerçekleştirmekte olduğumuz yatırımlarımızı değerlendirdik diyen Milletvekili Tunç, Belediye Başkanlarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, AK Parti iktidarının yerel yönetimlerin çalışmalarına büyük destek verdiğini,  belediyelerimizin projelerine destek olmaya devam edeceğiz dedi ve Belediye Başkanlarına nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanları da Milletvekili Tunç’a misafirperverlikleri ve verdiği büyük destek ve katkıları için teşekkürlerini ileterek TBMM’deki çalışmalarında kolaylıklar dilediler.