Bediha Çakır gözyaşları arasında toprağa verildi

Çakır ailesinin acı günü

Bediha Çakır gözyaşları arasında toprağa verildi

Haber Merkezi

Bartın merkeze bağlı Yıldız Köyü’nden olan ve uzun yıllardır İzmit’te sanayicilikle uğraşan, İş Adamı Halil Çakır’ın eşi Bediha Çakır, 78 yaşında hayata veda etti. Bedia Çakır, Yıldız Köyü’nde düzenlenen cenaze töreniyle ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında aile kabristanına defnedildi.  Bartın Hergün Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Bartın merkeze bağlı Yıldız Köyü’nden olan ve uzun yıllardır İzmit’te sanayicilikle uğraşan, İş Adamı Halil Çakır’ın eşi Bediha Çakır,  böbrek yetmezliği nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğü özel hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Çakır’ın cenazesi İzmit’ten Bartın’a getirilirken Yıldız Köyü’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, eski Bartın Belediye Başkanlarından Oğuz Pir, Türk Kızılay Derneği Bartın Şube Başkanı İsmail Çakır, Bartın Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yıldız Köyü Muhtarı Reşat Günay, eski İl Genel Meclisi Üyesi Sefai Dikyurt, Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği eski Başkanı Sabri Tutum ve akrabaları katıldı.

AİLE KABRİSTANINA DEFNEDİLDİ

İlk olarak Halil Çakır tarafından köye yaptırılan Yıldız Köyü Merkez Camii’nin önünde Kuran’ı Kerim Tilaveti okundu. 78 yaşında bir çocuk annesi olan Çakır daha sonra öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından yine kendi yaptırmış oldukları cami avlusunda ki aile kabristanına defnedildi.

ÇAKIR: “YANIMIZDA OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Hayat arkadaşını kaybeden İşadamı Halil Çakır, kendisiyle birlikte acısını paylaşan ve cenaze törenine katılan herkese teşekkür etti. Çakır, “Hayat arkadaşım Bediha Çakır uzun süredir tedavi gördüğü özel hastanede yaşam savaşını kaybederek vefat etmiştir. Derin üzüntü içerisinde olduğum şu günler içerisinde başsağlığı ve taziye dileklerinde bulunan, yanımızda olan, acımızı paylaşan, cenaze törenine katılan herkese teşekkür eder, can yoldaşım Bediha Çakır’a Allah’tan rahmet dilerim” dedi.