Bayramlaşma Millet Konağında yapılacak

Tüm İslam alemi gibi Bartın halkı Ramazan Bayramını kutlamaya hazırlanırken il protokolü de bu bayram Millet konağında vatandaşlarla bayramlaşacak. Bartın Valisi Sinan Güner başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının başkanları ve amirlerinin de olacağı bayramlaşma 10.00 da başlayacak.

Bayramlaşma Millet Konağında yapılacak

Tüm İslam alemi gibi Bartın halkı Ramazan Bayramını kutlamaya hazırlanırken  il protokolü de bu bayram Millet konağında vatandaşlarla bayramlaşacak.  Bayramlaşma öncesinde, protokol, Arife Günü 12.00’da Bartın Şehitliğini ziyaret edecek. 12.15’te ise MİKADAR Sevgi Evi ziyaret edilecek. 12.45’te ise protokol huzur evini ziyaret edecek. Huzurevi ziyareti sonrası 13.15’te 112 Verem Savaş İstasyonu ziyaret edilecek. 13.30’da da şehit aileleri ziyaret edilecek.

Protokol, halkla bayramlaşacak

Bartın Valisi Sinan Güner başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının başkanları ve amirlerinin de olacağı bayramlaşma ise 2 Mayıs Pazartesi günü 10.00 da Millet Konağında gerçekleştirilecek. 10.30’da İl Jandarma Komutanlığı Karargahında jandarma personeliyle bayramlaşılacak. 11.00’da TSK Garnizon Komutanlığında garnizon personeliyle bayramlaşılacak. 11.30’da ise İtfaiye Müdürlüğünde bayramlaşma gerçekleştirilecek. 12.00’da da Polis Misafirhanesinde İl Emniyet Müdürlüğü personeliyle bayramlaşılacak. 12.30’da ise 112 Acil Çağrı Merkezi personeliyle bayramlaşılacak. 13.00’da Bartın Devlet Hastanesi personeli ve hastalarla bayramlaşma gerçekleştirilecek.