Başkan Yalçınkaya, Mevlid Kandili'ni kutladı

Huzur, barış ve esenlik dolu günler diledi

Başkan Yalçınkaya, Mevlid Kandili'ni kutladı

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğumunun müjdelendiği Mevlid Kandili’ne kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek bu özel gecede, başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âleminin huzur, barış ve esenlik dolu günlere kavuşmasını diledi.

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Mevlid Kandili’nin sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendiren; küslüklerin son bulduğu, kalplerin birbirine yaklaştığı özel ve mübarek bir gece olduğunu söyleyen Yalçınkaya, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli Hemşehrilerim, Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) doğumunun müjdelendiği Mevlid Kandili’ni hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek gece, onun güzel ahlakını ve yaşam felsefesini anlamamız ve hayatımıza rehber edinmemiz için bizlere büyük bir fırsat sunmaktadır. Mevlid Kandili, sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendiren; küslüklerin son bulduğu, kalplerimizin birbirine yaklaştığı özel ve mübarek bir gecedir. Bu özel gecede, başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âleminin huzur, barış ve esenlik dolu günlere kavuşmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Bartınlı hemşehrilerimin ve İslam dünyasının Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor; sağlık, huzur ve bereket dolu günler diliyorum.” (Haber Merkezi)