Başkan Uzun'dan hayırseverlere teşekkür yemeği

Ulus Meslek Yüksek Okulu Bartın'ın gurur tablosu

Başkan Uzun'dan hayırseverlere teşekkür yemeği

Nurdan Eroğlu

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Bartın Üniversitesi Ulus Meslek Yüksek Okulunun yapımında emeği geçen hayırseverler ve Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan için teşekkür yemeği düzenledi. Yemekten konuşan Bartın Valisi Nusret Dirim okulun Bartın için gurur verici bir tablo olduğunu ifade ederken Rektör Kaplan ise kendisi için okulun ayrı bir yeri ve önemi olduğunu söyledi.

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Bartın Üniversitesi Ulus Meslek Yüksek Okulunun yapımında emeği geçen hayırseverler ve Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan için teşekkür yemeği düzenledi. Ulus Meslek Yüksekokulunda düzenlenen yemeğe, Bartın Valisi Nusret Dirim, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu ve Ulus ilçe merkezinde bulunan ve okula yaptıkları bağışlarla katkıda bulunan 50 hayırsever katıldı.

UZUN: “OKULUMUZUN YAPIMINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yemekte bir konuşma yapan Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, “Bilindiği gibi Ulus Meslek Yüksek Okulumuz Ulus’a Hizmet Vakfı tarafından hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla yapıldı. Sadece Ulus’tan değil, İstanbul’da Ankara’da bulunan Ulusluların ve Bartın’daki vatandaşlarımızın da okulumuza katkıları oldu. Okulumuzun yapımına bağışlarıyla katkıda bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Şimdilik, ilçemizde bulunan hayırseverlerimiz için bir teşekkür yemeği düzenledik. Ancak ilerleyen zamanda havaların da elverişli hale gelmesiyle yine burada geniş çaplı bir teşekkür yemeği düzenleyeceğiz. Bu yemek ayrıca Bartın Üniversitemizin kurucu rektörü olan ve 8 yıldır üniversitemizin gelişmesine katkı sağlayan aynı zamanda Meslek Yüksek Okulumuzun ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan Sayın Rektörümüz Ramazan Kaplan için. Yakında yeni rektör atamaları yapılacak ve kendisi ne yazık ki aramızdan ayrılacak. Bu yemek aynı zamanda onun için düzenlenen bir veda yemeği. Tabi ki Sayın Valimize ve İl Özel İdaresinin şantiye alanını okulun yapımı için bağışlayan İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz İbrahim Kayış’a ve İl Genel Meclisi Başkanımız Kenan Dursun’la meclis üyelerimize de bir teşekkürü borç bilirim” dedi.

KAPLAN: “ULUS’UN BENİ İÇİN YERİ AYRIDIR”

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ise konuşmasında hayırseverlerin katkılarıyla yapılan Ulus Meslek Yüksek Okulunun kendisi için ayrı bir önemi ve yeri olduğunu söyledi. Okulun milletimizin birlik ve beraberliğini yansıtan çok güzel bir örnek olduğunu ifade eden Kaplan, aynı birlik ve beraberliği Bartın merkez ve ilçelerde de yansıtmak için çalıştıklarını ancak ne yazık ki bunu gerçekleştirememiş olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti. Kaplan, Ulus Meslek Yüksek Okulunun Türkiye’nin diğer illerine de örnek olmasını diledi.

DİRİM: “BARTIN İÇİN GURUR VERİCİ BİR TABLO”

Bartın Valisi Nusret Dirim de hayırseverlerin katkılarıyla devletin cebinden bir kuruş dahi çıkmadan eğitime kazandırılan okulun Bartın için guru verici bir tablo olduğunu söyledi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından birbiri ardına gerçekleştirilen terör saldırılarıyla ülkemizin zor zamanlardan geçtiğini dile getiren Dirim, bu zor zamanlarda milletimizin bir araya gelerek birlik ve beraberliğinin en güzel örneğinin sergilendiği bu okulun milletimizin neleri yapabileceğinin en güzel göstergesi olduğunu kaydetti. Yemek sonrasında Başkan Hasan Hüseyin Uzun ve protokol Ulus Belediyesi tarafından ilçeye yapılan spor merkezini de ziyaret etti.

OKUL 2016 HAZİRANINDA AÇILMIŞTI

Ulus Meslek Yüksek Okulu Ulus’a Hizmet Vakfı tarafından hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılmıştı. İl Özel İdaresi’nin ilçedeki şantiye alanını Bartın Üniversitesi’ne tahsis etmesiyle yapılan okulun açılış törenine Bartın Valisi Nusret Dirim, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve Meclis Üyeleri Yusuf Ziya Aldatmaz, İrfan Ekmekçi, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ve Rektör Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Ulus Kaymakamı Selçuk Şakar, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, Bartın TSO Yönetim Kurulu Eski Başkanı Cihat Çakır, daire müdürleri, öğretim üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılmıştı.