Başkan Balık, TSO üyelerinin taleplerini Bakan Yerlikaya'ya iletti

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısına katıldı. TSO Başkanı Halil Balık, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın da katıldığı toplantıda söz alarak Bartın TSO üyelerinin taleplerini Bakan Yerlikaya'ya iletti.

Başkan Balık, TSO üyelerinin taleplerini Bakan Yerlikaya'ya iletti

 

Erkan Hızoğlu

 

Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısında TOBB çatısı altındaki 365 Oda ve Borsa’nın Yönetim Kurulu Başkanları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya geldi.

TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleşen Odalar/Borsalar Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısına, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık katıldı.

Toplantı kapsamında, Bakanlığın sorumluluk alanına giren konular ve çözüm önerileri paylaşılarak istişare edildi. Toplantıda kürsüye çıkarak söz alan Başkan Halil Balık, Bartın TSO üyelerinin talep ve önerilerini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya iletti.

Balık, çözüm için destek istedi

Bakanlık ile daha yakın ve verimli bir işbirliği yapılmasının Bartın için çok önemli olduğunu belirten Başkan Balık, üyelerin karşılaştığı sorunların çözümü için destek istedi.

Diğer Oda ve Borsa başkanlarının da kendi bölgelerindeki sorunları ve çözüm önerilerini paylaşması ile devam eden toplantı kapsamında, Bakan Yerlikaya, tüm katılımcıların dile getirdiği konuları dikkatle dinlediğini ve ilgili konular üzerinde çalışılacağını ifade ederek, toplantının verimli geçtiğini belirtti.