BARTINSPOR'DAN BAĞLUM MAÇI SONRASI AÇIKLAMA

'Hiçbir mazeretin arkasına sığınmıyoruz'

BARTINSPOR'DAN BAĞLUM MAÇI SONRASI AÇIKLAMA

 

Haber merkezi                                       

Bartınspor Yönetim Kurulu, Bağlumspor beraberliği sonrası yazılı basın açıklamasında bulundu . Açıklamada “Önümüzdeki hafta seyircimiz önünde oynayacağımız Çubukspor karşılaşması ile beraber çıkış yakalayacağımıza inanıyoruz” denildi.

 Bartınspor Yönetim Kurulu, 10 Aralık Pazar günü Ankara’da oynanan Keçiören Belediyesi Bağlumspor müsabakası ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulundu. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bugün Ankara’da oynadığımız Keçiören Bağlumspor deplasmanından 1 puan ile dönüyoruz. Elbette ki şampiyonluk beklentisi olan camiamızı bu sonuç memnun etmemiştir. Sizler gibi biz Yönetim Kurulu Üyeleri de aynı duyguları hissediyoruz. Ancak şunu da çok iyi görüyoruz ki 6. Gruptaki takımlar mücadele açısından birbirine denk durumdalar. Önümüzdeki hafta seyircimiz önünde oynayacağımız Çubukspor karşılaşması ile beraber çıkış yakalayacağımıza inanıyoruz. Bartınspor camiası çok büyük bir camiadır.

“HİÇBİR MAZERETİN ARKASINA SIĞINMIYORUZ”

Hiçbir mazeretin arkasına sığınmıyoruz. Bugün Bağlum Stadında Anadolu Kırıkkalespor ve Bağlumspor taraftarlarının takımımız aleyhine yaptıkları tezahüratları hep birlikte gördük. Camiamız ve özellikle taraftarlarımız işte tam bu atmosferde futbolcularımıza ve teknik heyetimize destek vermeli ve şampiyonluğa inanmalıdır. Daha fazla kenetlenmeye ihtiyaç duyduğumuz şu anda birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Kaybetmiş olduğumuz 2 puandan ötürü sizlerden özür diliyoruz. Hep birlikte bunların da üstesinden geleceğimizden eminiz.”