Bartınspor yeni sezon hazırlıkları tam gaz

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Bartınspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını günde yaptığı çift idmanla sürdürüyor. Birinci etap çalışmalarını 21 Ağustos tarihine kadar kendi tesislerinde sürdürecek olan kırmızı-siyahlı ekip, 23 Ağustos tarihinde ikinci etap çalışmaları için Ulus'a gidecek.

Bartınspor yeni sezon hazırlıkları tam gaz

Geçen sezon 3.Lig kapısından dönen Bartınspor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 1.Etap çalışmalarını Teknik Direktör Özcan Karakiraz yönetiminde günde çift idmanla sürdüren kırmızı-siyahlı ekip kadrosunda 18 futbolcu bulunduruyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bartınspor bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. BAL Ligi hazırlıklarına 10 Ağustos 2022 tarihinde başlayan kırmızı-siyahlı ekip, 21 Ağustosa kadar çalışmalarını Bartın’da kendi tesislerinde sürdürecek. 2022-2023 sezonunda BAL2da 13.kez mücadele edecek olan kırmızı-siyahlı ekip, ilk etap kampını tamamlamasının ardından 2.etap çalışmaları için Ulus’a gidecek.

Bartınspor 25 Eylül 2022 tarihinde başlayacak olan 2022-2023 sezonu öncesi yeni transferlerle güçlendirdiği kadrosuyla 10 Ağustos 2022 tarihinde lig hazırlıklarına başladı. 18 futbolcudan oluşan yeni kadrosuyla 10 Ağustos tarihinde boğaz tesislerinde kampa giren kırmızı-siyahlı ekip 22 Ağustos tarihine kadar yeni sezon hazırlıklarına devam edecek. Bartınspor 1.etap çalışmalarını tamamlamasından ardından 23 Ağustos tarihinde Ulus’ta 2.etap kampını Ulus’ta gerçekleştirecek. 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 13.kez mücadele edecek olan Bartınspor; birinci .kamp dönemi antrenmanlarında ortaya koyduğu görüntü ile 3.Lig hedefine ulaşma sinyallerini şimdiden veriyor.

Kadro sil baştan

Kadrosunu farklı takımlardan transfer ettiği 18 yeni futbolcu ile güçlendiren Bartınspor yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Yeni sezon öncesi Belediye Başkanı Cemal Akın’ın desteği ile kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını yürüten Bartınspor; Anadolu Üniversitesi’nden Cengiz Argüç- orta saha - Adana FK Sinan Bozkır - kanat sol-sağ açık, Antalya Kemerspor’dan stoper Abdullah Keleş, Boyabat 1868’den sağ bek Tolga Amasyalı, Çubukspor’dan sol bk Tolga Akdeniz, Giresun Görelespor’dan stoper Şükrü Topal, Tekirdağspor’dan orta saha Cihan İlkme, İzmirspor’dan orta saha Tahir Türker, Sorgunspor’dan stoper Oğuzhan Kolak, Gebzespor’dan kanat oyuncusu Eray Özer, Galatasaray U -15 -16 yaş , Sivasspor U 17 Bal ligi takımları Vizespor ve Amasraspor formalarını giyen Hüsnü Ot, Kozcağız Belediyespor’dan Doğukan Ölçek’i kadrosuna kattı. İç transferde Ömer Durmuş ile tekrar anlaşma sağlandı.

Teknik Direktör Özcan Karakiraz, Yardımcıları Candemir Yılmaz, Gürkan Elçi ve Bahattin Demircan eşliğinde antrenmanlarını sürdüren Bartınspor 21 Ağustos’a kadar boğaz kampında çalışmalara devam edecek.

İlk idmanını öğleden önce boğaz tesislerinde yapan Bartınspor, günün ikinci çalışmasını Atatürk Stadı’nda gerçekleştirdi. Atatürk Stadın’da yaklaşık 2 bir buçuk saat süren antrenmanı Bartınspor yönetiminde taraftarlardan sorumlu yönetici olarak görev yapan Yıldıray Güngörür, 4 yıl yönetimde yer alan ve geçtiğimiz Haziran ayında yapılan kongrede kendi isteğiyle yönetime girmeyen Murat Karaman birlikte izledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bartınspor yeni sezon hazırlıkları tam gaz
Bartınspor yeni sezon hazırlıkları tam gaz
Bartınspor yeni sezon hazırlıkları tam gaz
Bartınspor yeni sezon hazırlıkları tam gaz