BARTINSPOR TOP BAŞI YAPTI

Haydi Bismillah

BARTINSPOR TOP BAŞI YAPTI

Nurdan Eroğlu

Bartınspor, yeni teknik direktör Hasan Basri Kara yönetiminde, yeni transferin katılımıyla 2017 – 2018 futbol sezonunun hazırlıklarının startını verdi. Antrenman öncesi ise yeni sezonun sıkıntısız, sorunsuz ve sakatsız geçmesi için kurban kesim töreni düzenlendi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Bartınspor, 2017-2018 sezonu hazırlıklarına salı günü gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Bartınspor Yönetimi tarafından antrenman öncesi, yeni sezonun sıkıntısız, sorunsuz ve sakatsız geçmesi için kurban kesim töreni düzenlendi. Kurban kesim töreninde, Kulüp Başkanı Mehmet Bulut, yönetimden Mustafa Ahmet Oktay, Aykut Oktay Ulu, Yüksel Özkan, Orhan Ölçek, Emrah Şenkal ve taraftarlar katıldı. Yapılan duanın ardından kurban kesilirken, Kulüp Başkanı Mehmet Bulut ve futbolcular alınlarına ve kramponlarına kurbanın kanını sürdü.

 MARTILAR SAHAYA ÇIKTI

Kurban kesiminin ardından transfer edilen 19 futbolcu ile seçmelerde takıma girmeye hak kazanan 4 futbolcu, yeni sezon hazırlıkları için sahaya çıktı. Bartınspor’lu futbolcular, yönetim kurulu ve teknik heyetle birlikte basın mensuplarına poz verdi. Teknik Direktör Hasan Basri Kara yönetiminde topbaşı yapan kırmızı siyahlı ekip idmana düz koşu ile başladı. Daha sonra futbolcular açma-germe hareketleri ve top kapma çalışması yaptı. Tüm futbolcuların katıldığı idmanı Bartınspor Kulübü Başkanı Mehmet Bulut ve yönetimi de takip etti. Mehmet Bulut, açıklamalarında Bartınspor’un Bartın için önemini vurguladı. Bartınspor’un profesyonel çıktığı takdirde Bartın’ın reklamı ve tanıtılması noktasında katkısı olacağının vurgusunu yapan Bulut, Bartınspor başarı olduğu takdirde artı değer katacağının belirtirken, bunun gerçekleşmesi için Bartın’da yaşayan 7’den 70’e herkesin kulübe destek vermesi gerektiğinin altını çizdi. Bu yıl Bartınspor’un 3. Lig özlemini dindirmek istediklerini kaydeden Bulut, 2017-2018 sezonunun Bartınspor’a ve futbol camiasına hayırlı olmasını diledi.