Bartınspor, Sinopspor karşılaşmasına hazır

TFF 2024-2025 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Bartınspor bu hafta sonu Sinop temsilcisi Sinopspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta sonunu Amasya temsilcisi Suluova Sebatspor'un ligden çekilmesi dolayısıyla bay olarak 3 puan ile kapatan Bartınspor bu hafta sonu ise Sinopspor'a konuk olacak. Sinop İl Güvenlik Kurulu ise Sinopspor Stadının fiziki yetersizliği nedeniyle deplasman tribününe seyirci alınmayacağını açıkladı.

Bartınspor, Sinopspor karşılaşmasına hazır

Seyircisiz ilk maçımız olacak!

Erkan Hızoğlu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2024-2025 Futbol Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta ilimizi temsil eden Bartınspor, hafta sonu Sinopspor’a konuk olacak.

Amasya temsilcisi Suluova Sebatspor'un ligden çekilmesiyle geçtiğimiz haftayı bay olarak geçerek 3 puanı hanesine yazan temsilcimiz Bartınspor, bu hafta sonu ise Sinopspor ile karşı karşıya gelecek.

20 Ekim Pazar günü saat 14.00’da oynanacak olan karşılaşma Sinop Bostancılı Stadı’nda oynanacak.

Oynanacak olan karşılaşmaya ise Bartınspor taraftarı alınmayacak. Sinop İl Güvenlik Kurulunun aldığı karar neticesinde Sinopspor Stadının fiziki yetersizliği nedeniyle deplasman tribününe  Bartınspor taraftarının alınmayacağı açıklandı.

Bartınspor’un ligin 3.  Haftasında deplasmanda karşılaşacağı Sinopspor da uzun yıllardır Bartınspor gibi profesyonel lige hasret takımlardan biri.

Sinopspor ligin geride kalan iki haftasında 4 puan toplarken Mimar Sinan galibiyeti ve geçtiğimiz haftayı deplasmanda ASD Eflanispor deplasmanından 1 puan ile döndü. Takımı genç teknik adam Kayhan Akbay çalıştırırken genellikle iyi savunma yapmaya çalışarak kontra atak futbolu oynuyorlar.

Bartınspor’a destek turları da sürüyor

Bartınspor Yönetim Kurulu, destek ve teşekkür ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Bartınspor Başkanı Serkan Yurtaçan ve yönetim kurulu üyeleri, Bartın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Özcan Uzun'u ziyaret etti. Başkan Uzun, her zaman Bartınspor’un yanında olacaklarını ifade ederken ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek şehrin takımını desteklemeyi sürdüreceklerini belirtti.

Mangal sofrası ile moral depoladılar

Bartın Belediye Meclis Üyesi Coşkun Mollasalihoğlu ise Bartınspor Boğaz tesislerinde futbolcu, teknik ekip ve yöneticiler ile bir araya gelerek mangal sofrası ile futbolculara moral verdi.

Moral yemeğine Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Keser, Bartın Belediye Meclis Üyesi Coşkun Mollasalihoğlu, Bartınspor Yöneticileri Erhan Somaklı, Yıldıray Güngörür, Bartınspor teknik ekibi ve futbolcular katıldı.