Bartınspor, Devrek Belediyespor'la hazırlık maçına çıkıyor

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Bartınspor, 21 Eylül Cumartesi günü (yarın) Devrek Belediyespor'la hazırlık maçında karşı karşıya gelecek

Bartınspor, Devrek Belediyespor'la hazırlık maçına çıkıyor

Erkan Hızoğlu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Bartınspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan liderliğinde 2024-2025 sezonu için kamuoyunda heyecan yaratan yıldız isimlerle bir kadro oluşturan Bartınspor, transfer harekatını da sürdürüyor.

Yıldız futbolcuların yanı sıra oynadıkları takımlarda şampiyonluk yaşamış futbolcularla el sıkışan Bartınspor yönetimi, her maçta tribünleri ayağa kaldıracak bir takım oluşturmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Gürkan Elçi yönetimindeki Bartınspor Bolu kampının ardından Ziraat Türkiye Kupasında 3. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’la karşı karşıya gelmiş ve maçtan 2-0 mağlup ayrılmıştı.

Kupa maçında alınan mağlubiyetten önemli dersler çıkaran Bartınspor bu defa hazırlık maçında Devrek Belediyespor’la hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Zonguldak Süper Amatör Lig ekibi Devrek Belediyespor ve Bartınspor arasındaki maç, 21 Eylül Cumartesi günü (yarın) Bartın Atatürk Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.