Bartınspor'dan destek ve teşekkür turu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2024-2025 Futbol Sezonu Bölgesel Amatör Ligi 5'inci grupta şampiyonluk için mücadele eden temsilcimiz Bartınspor, destek arayışına devam ediyor.

Bartınspor'dan destek ve teşekkür turu

Erkan Hızoğlu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2024-2025 futbol sezonu Bölgesel Amatör Ligi 5’inci grupta 3’üncü lige çıkmak için mücadele eden temsilcimiz Bartınspor lige 2-1 Eflanispor galibiyeti ile başlarken Bartınspor yönetimi destek ve teşekkür ziyaretlerine de ara vermeden devam ediyor.

Bartınspor Yönetimi, Bartınspor Başkanı Serkan Yurtaçan eşliğinde destek ararken aynı zamanda destek olan isimlere teşekkür ziyaretleri de yaparak Bartınspor forması hediye ediyor.

Bartınspor Başkanı Serkan Yurtaçan ve ve Bartınspor yöneticisi Yıldıray Güngörür son olarak 3’üncü lige çıkmak için mücadele eden temsilcimiz Bartınspor’a destek veren önceki dönem yöneticilerinden Avukat Aykut Gün, işadamı Sezai Bilgin, Bartın Emniyet Müdür Yardımcısı Sedat Teber ve Spor Güvenlik Şube Müdürü Cihat Aktaş ve Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe'yi ziyaret ederek teşekkür etti.

Bartınspor Başkanı Serkan Yurtaçan ve Bartınspor yöneticisi Yıldıray Güngörür ziyaretlerinde destek olan isimlere teşekkür ederek aynı zamanda Bartınspor forması da hediye etti.