Bartın Valisi Arslan'dan Mevlid Kandili mesajı

'Bu geceyi dualarımız ve ibadetlerimizle en güzel şekilde değerlendirmeliyiz'

Bartın Valisi Arslan'dan Mevlid Kandili mesajı

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, “Müslümanlar için güzelliklere erişme, af ve mağfirete ulaşma vesilesi olan bu geceyi dualarımız ve ibadetlerimizle en güzel şekilde değerlendirmeli, Peygamber Efendimizin yaşayışıyla ve sözleriyle bizlere öğrettiği mesajları anlamak ve hayatımıza tatbik etmek için gayret göstermeliyiz.” dedi.

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tüm Bartın halkının ve İslam aleminin kandilini tebrik eden Vali Arslan, Mevlid Kandili’nin hoşgörü, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, kalplerin manevi huzurla dolduğu özel bir zaman dilimi olduğunu belirtti.

Müslümanlar için güzelliklere erişme, af ve mağfirete ulaşma vesilesi olan bu geceyi dualar ve ibadetlerle en güzel şekilde değerlendirilmesi, Peygamber Efendimizin yaşayışıyla ve sözleriyle bizlere öğrettiği mesajları anlamak ve hayatımıza uygulamak için gayret gösterilmesi gerektiğini belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyayı teşriflerini müjdeleyen Mevlid Kandili’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) sevgisini, merhametini, adaletini ve güzel ahlakıyla dünyamıza kattığı değerlerini bir kez daha hatırlatan Mevlid Kandili; hoşgörü, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, kalplerimizin manevi huzurla dolduğu müstesna bir zaman dilimidir.

Müslümanlar için güzelliklere erişme, af ve mağfirete ulaşma vesilesi olan bu geceyi dualarımız ve ibadetlerimizle en güzel şekilde değerlendirmeli, Peygamber Efendimizin yaşayışıyla ve sözleriyle bizlere öğrettiği mesajları anlamak ve hayatımıza tatbik etmek için gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, içerisinde bolca feyz ve bereketi barındıran bu mübarek gecenin tüm insanlığa birlik, beraberlik, barış ve huzur getirmesini diliyor, Bartınlı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Mevlid Kandili’ni kutluyorum.” (Haber Merkezi)