Bartın TSO Müşterek Meslek Komite Toplantısı gerçekleştirildi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Müşterek Meslek Komite Toplantısı'nda katılımcılar iş dünyası için büyük önem taşıyan bu programlar hakkında bilgilendirilirken, sürdürülebilir kalkınma hedeflerine yönelik stratejiler de tartışıldı.

Bartın TSO Müşterek Meslek Komite Toplantısı gerçekleştirildi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında gerçekleşen Müşterek Meslek Toplantısı'nda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yatırım teşvikleri ile yeşil dönüşüm sürecine dair önemli bilgiler paylaşıldı.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi'nin yaptığı kapsamlı sunumda, yatırımcılar için sağlanan destek programları ve yeşil dönüşüm alanındaki teşvikler detaylandırıldı.

Katılımcılar, iş dünyası için büyük önem taşıyan bu programlar hakkında bilgilendirilirken, sürdürülebilir kalkınma hedeflerine yönelik stratejiler de tartışıldı.

Toplantının bir diğer önemli bölümünde, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, odanın yürüttüğü faaliyetler ve dönemsel projeler hakkında komite üyelerine bilgi verdi.

Gündemde yer alan konuların ayrıntılı olarak ele alındığı toplantı, dilek ve temennilerin paylaşılmasıyla sona erdi. (Haber Merkezi)