Bartın TSO 10. Meslek Komitesi'nde Yeni Dönem Başlıyor

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nın 10. Meslek Komitesi'nde boşalan asil ve yedek üyelikler için gerçekleştirilen seçimde, yeni isimler belirlendi. Seçimler İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapıldı.

Bartın TSO 10. Meslek Komitesi'nde Yeni Dönem Başlıyor

3 Asil, 5 Yedek Üye Seçildi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim heyecanı yaşandı. 10. Meslek Komitesi’nde boşalan 3 asil ve 5 yedek meslek komite üyeliği için İlçe Seçim Kurulu’nun gözetiminde seçim gerçekleştirildi. Seçim sonuçlarına göre, Basel Toprak San. ve İnş. Malzemeleri Tic.Ltd.Şti., Bartın Plastik Gıda İnş. Taşımacılık Makine İthalat İhracat San. ve Tic.Ltd.Şti., ve Mustafa Uğur – Fırat Yapı asil üyeliğe seçildi.

Yeni Komite Başkanı Muhammet Yalçın

Seçimlerin tamamlanmasının ardından, 10. Meslek Grubu üyeleri ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Bu toplantıda, komite başkanı ve başkan yardımcısı seçimi de yapıldı. Yapılan seçim sonucunda, 10. Meslek Komitesi Başkanı Basel Toprak San. ve İnş. Malzemeleri Tic.Ltd.Şti. yetkilisi Muhammet Yalçın, Başkan Yardımcısı ise Mustafa Uğur oldu.

TSO Başkanı Halil Balık’tan Tebrik Mesajı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada yeni seçilen komite üyelerini tebrik etti. Başkan Balık, “21 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde, 10. Meslek Komitesi’ne seçilen tüm asil ve yedek üyelerimizi tebrik ederim. Ayrıca, yeni Başkan ve Başkan Yardımcısı olarak seçilen Sayın Muhammet Yalçın ve Sayın Mustafa Uğur’u da başarı dileklerimle gönülden kutluyorum” dedi.

Yeni dönemde komitenin, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’na, üyelerine ve Bartın iline değer katacağına olan inancını dile getiren Başkan Balık, “Sizlerin, sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri takip ederek, üyelerimizin ve ilimizin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağınıza olan güvenim sonsuzdur. Yeni görevlerinizde sizlere başarılar diler, Bartın için hep birlikte daha iyiye ulaşma yolunda nice güzel projelere imza atmanızı temenni ederim” şeklinde konuştu.

Toplantı Dilek ve Temennilerle Sona Erdi

Toplantıda, meslek komite üyeleri ve Oda çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi. Yeni komite üyeleri, Bartın’ın ticari ve sanayi gelişimine katkı sağlamak adına, projeler ve çalışmalarla dolu bir döneme başlamaya hazırlanıyor.