Bartın'ı Cumhuriyet coşkusu sardı

Cumhuriyet Bayramı coşkusunu kent genelinde yaşatmayı amaçlayan Bartın Belediyesi, caddeleri dev Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleriyle donatırken şehrin birçok noktasını da ışıklandırdı. Bartın'ı Cumhuriyet Bayramı coşkusu sardı.

Bartın'ı Cumhuriyet coşkusu sardı

Nilay Meryem ÇÖMLEK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü, Bartın Belediyesi tarafından hazırlanan zengin içerikli programlarla kutlanacak.

Bartın Belediyesi, Cumhuriyetimizin 101. Yıl kutlama programı kapsamında düzenleyeceği etkinliklerle ile vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Tüm vatandaşların davetli olduğu kutlamalar, farklı etkinliklerle dolu dolu geçecek. Saat 21.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda ünlü sanatçı Hande Ünsal’ın sahne alacağı Cumhuriyet Konseri bayram coşkusunu doruklara taşıyacak.

Havai fişek gösterilerinin de gerçekleşeceği kutlama programı ile Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşamak için Bartın’da yaşayan herkes davet edildi.

Bartın Belediyesi, Cumhuriyetimizin 101. yılına özel olarak şehrin birçok noktasını ışıklandırarak kutlamalara hazır hale getirdi.

“Cumhuriyetin aydınlık yüzü” Bartın, bayraklarla süslenen caddeleri ve özel ışıklandırmalarıyla Cumhuriyet coşkusunu gece gündüz yaşayacak.

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, “Cumhuriyetimizin 101. yılını büyük bir gurur ve heyecanla kutlamaya hazırlanıyoruz. Bartın’ı Cumhuriyetimizin ışığıyla aydınlattık, tüm halkımızı bu coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz.” dedi.