Bartın GİAD Yönetimi, İl Emniyet Müdürü'nü ağırladı

Gündem ekonomi ve güvenlik oldu

Bartın GİAD Yönetimi, İl Emniyet Müdürü'nü ağırladı

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (Bartın GİAD) Başkanı Hüseyin Alp Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartın İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal’i ağırladı. Bartın’daki genç iş insanlarının şehrin ekonomik kalkınmasındaki rolüne vurgu yapan Bartın İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, emniyet teşkilatının her zaman iş dünyasının yanında olduğunu belirtirken ayrıca, güvenli bir iş ortamının, ekonomik büyümenin en önemli unsurlarından biri olduğunun altını Bartın GİAD Başkanı Akın ise güvenliğin sağlanması noktasında emniyet teşkilatı ile iş birliğini artırarak sürdüreceklerini belirtti.

Bartın İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Bartın Genç İş İnsanları Derneği’ni (Bartın GİAD) ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Emniyet Müdürü Ünsal Hayal ve Bartın GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alp Akın, Sayman Hakan Somaklı, Yönetim kurulu üyeleri Faik Alper Kanbur ve İsmail Hakkı Toscu hazır bulundu.

Bartın İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Bartın’daki genç iş insanlarının şehrin ekonomik kalkınmasındaki rolüne vurgu yaparak, emniyet teşkilatının her zaman iş dünyasının yanında olduğunu belirtirken ayrıca, güvenli bir iş ortamının, ekonomik büyümenin en önemli unsurlarından biri olduğunun altını çizdi.

Ziyaret dolayısıyla Emniyet Müdürü Ünsal Hayal’e teşekkürlerini ileten Bartın GİAD Başkanı Hüseyin Alp Akın ise dernek olarak Bartın’ın sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti. Akın, güvenliğin sağlanması noktasında emniyet teşkilatı ile iş birliğini artırarak sürdüreceklerini belirtti.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi. (Haber Merkezi)